ΑΒΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥ

Κατηγορία: Οίνος λευκός ξηρός.

Ποικιλία: Μοσχάτο Λήμνου 100%.

Οινοποίηση: Προζυμωτική κρυοεκχύλιση και απολάσπωση του γλεύκους για 24 ώρες.

Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 17 ℃.

Αλκοολικός βαθμός (Κ.Α.Τ): 12,5 % vol.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκοκίτρινο, φρουτώδες με όγκο στη γεύση και αρωματική ένταση.

Συνοδεύει θαλασσινά λευκά κρέατα και τυριά.

Απολαύστε το δροσερό στους 10 – 12 ℃.