Ερυθρός Νικολού
Κατηγορία: Οίνος ερυθρός ξηρός.
Ποικιλία: Cabernet Sauvignon 80%, Syrah 20%.
Οινοποίηση: Εκχύλιση των ερυθρών ανθοκυανών του σταφυλιού με ζύμωση για 10 ημέρες στους 20℃.
Μικροοξυγόνωση και ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 6 μήνες.
Αλκοολικός βαθμός (Κ.Α.Τ): 12,9 % vol.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Χρώμα πορφυρό, άρωμα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, μαλακό με καλά δομημένες τανίνες.
Συνοδεύει ψητά σχάρας.
Απολαύστε στους 16℃.