Ερυθρός Νικολού

Κατηγορία: Οίνος ερυθρός ξηρός.

Ποικιλία: Cabernet Sauvignon 80%, Syrah 20%.

Οινοποίηση: Εκχύλιση των ερυθρών ανθοκυανών του σταφυλιού με ζύμωση για 10 ημέρες στους 20℃.

Μικροοξυγόνωση και ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 6 μήνες.

Αλκοολικός βαθμός (Κ.Α.Τ): 12,9 % vol.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Χρώμα πορφυρό, άρωμα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, μαλακό με καλά δομημένες τανίνες.

Συνοδεύει ψητά σχάρας.

Απολαύστε στους 16℃.