ΝΙΚΟΛΟΥ ΝΑΜΑ

Κατηγορία: Οίνος γλυκός επιδόρπιος.

Ποικιλία: Σαββατιανό 100%.

Οινοποίηση: Το γλυκό κρασί ΝΑΜΑ φτιάχνεται με τη παραδοσιακή τεχνική συμπύκνωσης του γλεύκους, από λευκά σταφύλια της ποικιλίας Σαββατιανό στους 21 βαθμούς δίνοντας το καστανέρυθρο χρώμα.

Αλκοολικός βαθμός (Κ.Α.Τ): 12 % vol./11 be.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Καφέ έντονο χρώμα, αρώματα καραμέλας και σοκολάτας, γεύσεις από ώριμα δαμάσκηνα με πλούσια επίγευση μεγάλης διάρκειας.

Μεγάλης θερμιδικής αξίας.

Συνοδεύει γλυκά, φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Προορίζεται και για το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Πίνεται δροσερό στους 10 ℃.